Uutiset

October 6, 2021

Alkuperäiset mahjongisarjat: Maku pelin rikkaasta historiasta

Mahjong on ikivanha peli, joka on erittäin tärkeä kiinalaiselle kulttuurille. Ystävän kutsuminen kotiisi Mahjong -peliin osoitti, kuinka paljon arvostit ystävyyttä. Pelin syvien juurien vuoksi modernit mahjongin harrastajat yrittävät säilyttää sen merkityksen säilyttämällä suurimman osan alkuperäisen pelin piirteistä.

Alkuperäiset mahjongisarjat: Maku pelin rikkaasta historiasta

Äskettäin Internetissä oli kohua, kun joukko valkoisia naisia esitteli ylellisen Mahjong -sarjan nimeltä "The Mahjong Line". Halvin sarja heidän sarjassaan oli 325 dollaria, kun taas eksklusiiviset sarjat, kuten "Cheeky Line" ja "Botanical Line", myytiin yli 400 dollaria.

Yksinkertaisesti sanottuna tällaisten turhien palkintojen on tarkoitus riistää sinut. Olemme samaa mieltä harrastajien kanssa siitä, että mahjongia ei saa kaupallistaa. Tältä osin olemme koonneet lyhyitä kuvauksia taskuystävällisistä mahjongisarjoista, jotka ovat todellinen esitys pelin rikkaasta historiasta.

Mahjong -setti Perl -joella, kaksi vaihtoehtoa

Tämä Mahjong-setti on listattu myytäväksi Pearl Riverissä, joka on maailman ensimmäinen kiinalais-amerikkalainen osasto. Ostajat voivat valita kahden Mahjong -sarjan välillä; "Länsimainen sarja", jossa on numeroidut laatat, ja "Aasiasetti", jossa on kiinalaiset symbolit. Kaikkien laattojen koko on 1 1/8 x 1,5 x 7/8 tuumaa, joten ne sopivat tiiviisti ruskeaan pakkauslaatikkoon, joka sisältyy toimitukseen.

Henkilökohtainen lahja -mahjong -setti Etsyssä

Ostajat, jotka ovat kiinnostuneita lahjoittamaan ystävilleen ja perheelleen, voivat valita tämän mittatilaustyönä valmistetun Mahjong-sarjan Etsyltä. Voit valita yhden kahdeksasta kuviosta, jotka sopivat parhaiten vastaanottajan tilaisuuteen. Niitä ovat ”Hyvää syntymäpäivää”, “Hyvää valmistumista”, “Hyvää vuosipäivää”, ”Herra ja rouva”. ja enemmän. Myyjä sallii myös syöttää neljä numeroa käsin veistettäväksi laattoihin.

Koi Fish Mahjong -setti puukotelolla

Kun ostat tämän Mahjong -sarjan Yellow Mountain Imports -tuotteesta, saat 166 laattaa, joissa on akvarellikoi -aihe, joka symboloi onnea, runsautta ja sitkeyttä. Lisäksi saat hyvin valmistetun puulaatikon, joka sisältää lisävarusteita, kuten puiset telineet, akryylityöntimet, pisteytyskolikot, nopat, tuulen osoittimen ja käyttöoppaan.

Monivärinen kiinalainen mahjong-setti kannettavalla laatikolla

Ikoniset mahjong -kappaleet ovat käsintehtyjä ja niihin on kirjoitettu numeroita ja kiinalaisia symboleja. Pelaajat mistä tahansa alueesta voivat pelata kappaleita helposti. Sarja sisältää 144 osaa, joissa on vihreä, sininen, violetti, valkoinen ja vaaleanpunainen väri. Etsyn kuvauksen mukaan se on täydellinen sekä aloittelijoille että ammattimaisille Mahjong -pelaajille.

Käsityönä valmistettu puinen mahjong-setti Verve-kulttuurille

Verve Culture luettelee tämän ainutlaatuisen Mahjong -sarjan myytävänä. Kaikki puukappaleet ja pakkauslaatikot valmistetaan käsin. Myyjä sisältää helppolukuiset ohjeet ja hänellä on lyhyt historia pelistä sivustolla.

Käsintehty puinen mahjong-setti Novicalla

Tämä Waraporn Khamsukin valmistama Mahjong -sarja on kauniissa puulaatikossa ja sisältää kiinalaisia symboleja 144 Mahjong -kappaleen edessä. Setti on valmistettu Thaimaassa ja toimitetaan mihin tahansa Amerikkaan, kun teet tilauksen.

undefined is not available in your country. Please try:
Moonlight, Martinis ja Mahjong: Luova varainkeruu nälän torjuntaan Pohjois-Texasissa
2024-04-18