Mahjong-strategia verkossa

Mahjong on kiehtova kiinalainen laattapeli, joka kasvattaa edelleen suosiota maailmanlaajuisesti. Vaikka se saattaa vaikuttaa ylivoimaisesti ensimmäistä kertaa pelaaville pelaajille, pelistä tulee suoraviivaista, kun pelaaja hallitsee oikeat strategiat pelatakseen. Mahjongista on erilaisia versioita. Useimmat vaihtoehdot keskittyvät kuitenkin noin 136 - 144 laattaan ja muottiin. Nämä laatat on jaettu kolmeen erityiseen luokkaan, puvut, bonuslaatat ja kunniatiilet.

Mahjongin perimmäinen tavoite on rakentaa voittava käsi käyttäen 14 laattaa. Tämä voittava käsi on joko joukko neljä, kolme tai kaksi laattaa, joilla on pienin määrä ennalta määritettyjä pisteitä. Tässä on joitain perusstrategioita, joita panokset voivat käyttää.

Kiinnitä erityistä huomiota poisheittämiseen

Kiinnitä erityistä huomiota poisheittämiseen

Kun pelataan mahjongia, pelaajan on pidettävä välilehtiä siitä, mitä muut yrittävät kerätä. On olemassa kolme tärkeätä asiaa, joita pelaajan on tarkkailtava kilpailijan kädestä. Tällaisia asioita ovat poisheittäminen, valotukset ja laatat, joita kilpaileva pelaaja ei koskaan pelannut. Pelaajien tulisi kiinnittää huomiota pääasiassa oikealla puolella oleviin pelaajiin. Tällainen pelaaja on ainoa, joka kykenee riisumaan. Kun mahjong-peli etenee kohti loppua, pelaajien tulee olla varovaisia siitä mitä he hylkäävät. Vältä laattojen hävittämistä, kun seinässä olevien laattojen määrä vähenee.

Kiinnitä erityistä huomiota poisheittämiseen
Ymmärrä pisteet

Ymmärrä pisteet

Jotta pelaaja olisi mahjong-pelissä valtava voima, hänen on tutkittava ja ymmärrettävä eri pisteet. Näiden pisteytysominaisuuksien ymmärtäminen ei vaadi muistamista. Sen sijaan se tulee pelaamaan eri pelaajien kanssa ja ymmärtämään heidän käyttämiään yleisiä malleja. Selvitä mallit, jotka saavat eniten tai vähiten pisteitä, ja myös mitä voittava käsi. On aina hyvä idea päätellä paras yhdistelmä aikaisin, sitten ampua niitä varten. Pelin jatkuessa vaihda alkuperäistä taktiikkaasi estääksesi taitavat pelaajat lukemasta ja analysoimasta käsiäsi.

Ymmärrä pisteet
Vältä sulamista liian nopeasti

Vältä sulamista liian nopeasti

Useimpien aloittelijoiden tekemä virhe sulautuu liian nopeasti peliin. Ajatuksena on, että kun panos on lähellä mahjongia, hänen on chow tai pung. Tällainen siirto voi kuitenkin olla vastatoiminen. Pelaajalla on todennäköisesti monimutkaisia laattoja, jotka vastaavat myöhemmin, jos hän olisi syönyt ja punkennut aikaisin. Aikaisempi laattojen varhainen altistuminen antaa kilpailijoille myös mahdollisuuden lukea pelisi ja myöhemmin säätää pelaamista. On suositeltavaa siirtää laattoja ylöspäin, kun peli on vielä tuoretta, jotta joustavuus pysyisi loppua kohti.

Vältä sulamista liian nopeasti
Älä koskaan anna toisen pelaajan voittaa helposti

Älä koskaan anna toisen pelaajan voittaa helposti

Vaikka perimmäisenä tavoitteena on voittaa mahjong-peli, viisaampi strategia on turhauttavat vastustajat. Tämä tekniikka on hyödyllinen tilanteissa, joissa pelaaja kohtaa taitavat mahjong-viholliset. Vältä aina syömästä korkeita pisteitä tekeviä käsiä. Vaarallinen pelaaja on se, joka sulauttaa kolme kertaa yhdessä pukuissa. Ole erityisen varovainen syöttäessäsi tällaisia pelaajia. Paras strategia on nopeasti puolustavan mentaliteetin omaksuminen. Lisäksi menettäneet pisteet kuin saatujen pisteiden määrä määrää pelaajan kohtalon. Pidä pelatessasi kiinni ensisijaisesta mahjong-strategiasta, "pelaaja ei voi koskaan voittaa heittämällä voittolaattoja vastustajalle".

Älä koskaan anna toisen pelaajan voittaa helposti