Maksimoi Mahjong-voittosi

Sekä aloittelijoiden että edistyneiden pelaajien on tehtävä useita säätöjä ja parannuksia pelin parantamiseksi. Usein aloittelijat löytävät itsensä sukelluspäästä ensin keräämään mahdollisimman monta laattasarjaa, erityisesti Kongs, Pungs ja Chows. Tämä ei ole kuitenkaan viisas toimintasuunnitelma ja johtaa lopulta takaiskuihin. Jaetun käden pelaaminen koskee peliä samalla tavalla kuin muissa korttipeleissä, mutta on hyvä saada kaikki hyöty laatasta. Opi parantamaan kertoimia ja estämään vastustajia voittamasta. Mahjongin pelaamisen yleissuunnitelma sisältää yhdistelmän vinkkejä, jotka on selitetty alla.

Viisaat pelaajat eivät koskaan erota laattojaanPidetään laattojen lukumääräPuhdista hävittäminenPisteilmoitukset
Viisaat pelaajat eivät koskaan erota laattojaan

Viisaat pelaajat eivät koskaan erota laattojaan

Laattojen järjestäminen vastaavasti on elintärkeä vaihe. Voi olla houkuttelevaa erottaa laatat tavalla, joka osoittaa, kuinka lähellä laatat ovat kokonaisen käden muodostamiseksi. Mutta tämä on vasta intuitiivinen lähestymistapa, koska se voisi antaa vastustajalle elintärkeitä johtolankoja, kuin jos ne voitetaan. Laattojen ryhmittely uudelleen Kongs-, Pungs- ja Chows-joukkueisiin antaa toisen pelaajan tietää, että vastustaja on muodostamassa täydellisen käden, joten he jatkavat peliäan mahdollisen voiton estämiseksi. Samaa järjestelmää voidaan kuitenkin käyttää väärien signaalien lähettämiseen kilpailijalle.

Viisaat pelaajat eivät koskaan erota laattojaan
Pidetään laattojen lukumäärä

Pidetään laattojen lukumäärä

On ehdottomasti ylläpidettävä oikea määrä laattoja, koska pelaaja voi asettaa haasteen, jonka toisella kilpailijalla on liian vähän tai liian monta laattaa. Kukkien ripustaminen on Charlestonin aikana avainta, koska useimmat mahjongikädet tarvitsevat kukkatiilet. Mutta liian suuren käden paljastaminen on haitallista. Hylättyjen laattojen poiminta on mahdollista vain, jos Kong, Pung tai Chow ovat täysin käsillä. Joten aina kun käsi paljastetaan liikaa, tieto vuotaa ja kilpailija alkaa ennustaa, mitä laattoja toinen pelaaja aikoo valita tai hylätä. Sitten he alkavat räätälöidä päätöstään vastustajan liikkeestä riippuen.

Pidetään laattojen lukumäärä
Puhdista hävittäminen

Puhdista hävittäminen

Kun pelaaja hylkää laatan, vastustaja vasemmalle tai vasemmalle voi pyytää kan tai ponia ennen kuin vastustaja oikealle piirtää laatan. Hylkääminen tulisi tapahtua tavalla, joka antaa muiden pelaajien nähdä heitetyn laatan samanaikaisesti. Vasemman käden pelaajien on oltava erityisen varovaisia estääksesi kamichaa näkemästä poisheitettyjä osia. Vaikka on olemassa lukuisia tapoja hävittää siististi, helpointa on laittaa hävitetty laatta pystyyn ennen kasan luomista ja antaa sen pudota. Se ei ehkä ole hienointa tekemistä, mutta se varmistaa, että kaikki pelaajat näkevät hylkäystiilet selkeästi.

Puhdista hävittäminen
Pisteilmoitukset

Pisteilmoitukset

Jokaisen pelaajan on muistettava, kuinka kädet kipeävät. Tämän pitäisi alkaa tenpaista, koska olisi liian myöhäistä laskea käden fu ja han voittamisen jälkeen. Joten ennen voittamista jokaisen pelaajan on pohdittava, kuinka paljon heidän kätensä on ronin ja tsumon arvoinen. Kokemuksen perusteella näistä laskelmista tulee helppoa ja on helpompi sanoa, missä määrin käden arvo kasvaa. Kun pelaat sellaisen kanssa, joka ei osaa ilmoittaa pisteitä, on hyvä antaa heille jonkin aikaa voittamisen jälkeen. Auttamalla heitä totumaan pisteiden ilmoittamiseen, peli menee sujuvasti.

Pisteilmoitukset