May 31, 2024

Taivaallinen onnenpotku: harvinainen Mahjong-teos kylissä

Avaimet takeawayt

  • McCluren kylän asukas Jerry Coleman saavutti uskomattoman harvinaisen Mahjong-käden, Heavenly Handin tai Tenhoun Okahumpkan virkistyskeskuksessa.
  • Todennäköisyys saada Tenhou on noin 1:330 530 tai 0,0003025 prosenttia, joten se on poikkeuksellisen harvinainen tapahtuma.
  • Jerry Coleman aloitti Mahjongin pelaamisen maaliskuussa 2023 polven tekonivelleikkauksen jälkeen, ja häntä opetti Mona McKinley Fenneyn kylästä.

Okahumpka Recreation Centerin rauhallisessa tunnelmassa avautui Mahjong-peli, joka kaivertaisi yhden pelaajan nimen paikallishistorian aikakirjoihin. Jerry Coleman, McCluren kylän asukas, koki hetken, josta useimmat Mahjong-pelaajat voivat vain haaveilla - taivaallisen käden, joka tunnetaan myös nimellä Tenhou, vetämisen. Tämä harvinainen saavutus saa paikallisen yhteisön kuhisemaan jännitystä ja ihailua Colemanin uskomattomasta onnesta ja taidosta.

Taivaallinen onnenpotku: harvinainen Mahjong-teos kylissä

Taivaallinen käsi on legenda Mahjong-pelaajien keskuudessa, niin harvinainen käsi, että sen esiintymistä juhlitaan laajalti. Sen saavuttamisen todennäköisyys on niin pieni, että sitä verrataan salaman vangitsemiseen pulloon. Jerryn vaimon Heather Colemanin mukaan todennäköisyys on hämmästyttävä 1:330 530 eli pieni 0,0003025 prosenttia. Asettaakseen tämän perspektiiviin hän huomautti: "Vertailun vuoksi, jos haluat pelata jopa 330 530 kättä mahjongia, sinun on pelattava 10 kättä joka päivä 90 vuoden ajan." Tämä vertailu korostaa Jerryn saavutuksen silkkaa epätodennäköisyyttä ja mahtavuutta.

Matka tähän merkittävään tilaisuuteen alkoi maaliskuussa 2023 Jerryn polven tekonivelleikkauksen jälkeen. Fenneyn kylässä asuva Mona McKinley tutustutti hänet mahjongin maailmaan, kun hän etsi rauhallista toimintaa toipumisen aikana. McKinleyn ohjauksessa Jerry ei vain oppinut pelin hienouksia, vaan myös löysi intohimon, joka sai hänet pelaamaan useita kertoja viikossa erilaisissa virkistyskeskuksissa.

Colemansin tarina on yhteisöllinen ja uusi alku. He ovat muuttaneet 19 kertaa, ja heidän viimeisin kotinsa oli kesäasunto Black Hillsissä Etelä-Dakotassa. He ovat löytäneet yhteenkuuluvuuden ja ilon tunteen kylistä. Se on kertomus, joka korostaa yhteisön merkitystä, uusien kiinnostuksen kohteiden tavoittelua ja odottamattomia iloja, joita voi syntyä yksinkertaisista toiminnoista.

Jerry Colemanin poikkeuksellinen Mahjong-saavutus on enemmän kuin pelkkä henkilökohtainen voitto; se on osoitus taikuudesta, jota voi tapahtua, kun yhteisö, oppiminen ja vähän onnea kohtaavat. Se toimii inspiraationa muille kylissä ja sen ulkopuolella tutkiessaan uusia harrastuksia ja omaksua odottamattomia. Kuka tietää? Ehkä seuraava harvinainen saavutus on aivan nurkan takana odottamassa hetkensä loistaakseen.

Oletko kokenut harrastuksessasi harvinaisen tai merkittävän saavutuksen? Jaa tarinasi kanssamme osoitteessa news@villages-news.com ja liity keskusteluun poikkeuksellisista hetkistä, jotka tuovat meidät yhteen.

undefined is not available in your country. Please try:
Jalokiven paljastaminen: Yellow Mountain Imports American Mahjong Game Set Review
2024-06-01