May 30, 2024

Neljä Brookhaven-ystävää tarjoaa klassisen laattapelin luokkia

Key Takeaways

Neljä Brookhaven-ystävää tarjoaa klassisen laattapelin luokkia
  • Neljän Brookhavenin naisen perustama Mahjong Social ATL tarjoaa suosittuja mahjong-tunteja.
  • Oppitunnit sisältävät kattavan paketin mukautetuilla materiaaleilla ja National Mah Jongg League -kortin.
  • Luokat täyttyvät nopeasti, mikä korostaa pelin elpymistä ja yhteisön kasvavaa kiinnostusta.

Brookhavenin sydämessä tapahtuu kiehtovaa herätystä. Klassinen laattapeli mahjong, joka tunnetaan erottuvista metsästäjävihreistä laatoistaan ​​ja eloisista kiinalaisista hahmoistaan, kokee renessanssia. Tämän herätyksen keskipisteessä ovat Bethany Smith, Molly Levinson, Valerie Parente ja Melissa Mitchell. Yhdessä he muodostavat Mahjong Social ATL:n, kasvavan mahjong-opetusta ja -tarvikkeita valmistavan yrityksen, josta on nopeasti tulossa paikallinen sensaatio.

Mahjong Social ATL perustettiin vuoden 2024 alussa, ja se on valloittanut Atlanta-yhteisön mielikuvituksen ja kiinnostuksen yhdistelmän mukaansatempaavan opetuksen, korkealaatuisten lisävarusteiden ja aloittelijan harrastajaksi tekevän kutsuvan ilmapiirin ansiosta. Yrityksen perusta on rakennettu perustajien ystävyydelle ja yhteiselle intohimolle. Smith yhdessä Levinsonin, Parenten ja Mitchellin kanssa – jotka ovat myös hänen naapureitaan – ovat luoneet muutakin kuin vain yrityksen; he ovat synnyttäneet yhteisön.

Mahjong Social ATL tarjoaa erilaisia ​​luokkia eri taitotasoille. Pelin uusille pelaajille Mahjong 101 toimii täydellisenä esittelynä. Hinta 100 dollaria, tämä kolmen tunnin istunto ei pelkästään kata perusasiat, vaan myös uppoaa opiskelijat pelin rikkaaseen kulttuuriin ja strategioihin. Luokassa on suotuisa 4:1 opiskelija-opettaja-suhde, mikä varmistaa henkilökohtaisen huomion. Osallistujat saavat myös mukautetun sääntö- ja vihjekirjan, National Mah Jongg League -kortin standardoitua peliä varten ja lisäbonuksena kevyitä virvokkeita, jotka tekevät ilahduttavan ja opettavaisen kokemuksen.

Mahjong 102 ja ohjatut pelisessiot tarjoavat täydellisen mahdollisuuden niille, jotka ovat jo ymmärtäneet pelin, mutta haluavat hioa taitojaan. Nämä tunnit palvelevat kokeneempia pelaajia, jolloin he voivat vahvistaa strategioitaan ja esittää kysymyksiä ohjaajille kannustavassa ympäristössä.

Mahjong Social ATL:n luokkien suosio on osoitus pelin kestävästä viehätysvoimasta ja yrityksen innovatiivisesta lähestymistavasta opetukseen. Luokat täyttyvät nopeasti, ja ryhmä joutuu usein varautumaan yksityistilaisuuksiin, mikä on merkki mahjongin voimakkaasta kysynnästä Atlantan alueella.

Smith kiteyttää Mahjong Social ATL:n hengen innostuneeseen näkemykseensä: "Todellakin, mahjongia riittää! Mitä enemmän ihmisiä pelaa, sitä parempi se on kaikille." Tämä tunne heijastuu yhteisön lämpimästä vastaanotosta ja kasvavasta kiinnostuksesta heidän luokkiaan kohtaan.

Pysy ajan tasalla tulevista kursseista, uusista tuotteista ja muusta seuraamalla Mahjong Social ATL:ää Instagramissa osoitteessa @mahjongsocialtl. Olitpa aloittelija, innokas oppimaan tai kokenut pelaaja, joka haluaa olla yhteydessä muihin harrastajiin, Mahjong Social ATL tarjoaa kutsuvan portin mahjongin maailmaan ja edistää eloisaa yhteisöä tämän klassisen pelin ympärillä.

undefined is not available in your country. Please try:
Mahjongin ajaton viehätys: strategian, muistin ja kulttuurivaihdon peli
2024-06-03