Mobiili

December 8, 2021

Tässä on kuusi interaktiivista Mahjong-sovellusta kokeiltavaksi

Siitä on luultavasti aikoja sitten, kun sinulla on ollut ilo pelata Mahjongia. 1900-luvulla perinteisestä kiinalaisesta laattapohjaisesta lautapelistä tuli suosittu ajanviete. Peruspelinappuloiden lisäksi voit nyt löytää Mahjong-laattoja eri väreissä ja malleissa.

Tässä on kuusi interaktiivista Mahjong-sovellusta kokeiltavaksi

Suosituimmat Mahjong-pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Jos kuitenkin haluat haastavamman pelin, tarjolla on myös paljon maksullisia vaihtoehtoja.

Alla on luettelo suosikki Mahjong-sovelluksistamme:

Mahjong Deluxe 3

Jos haluat pelata klassista Mahjongia ystäviesi kanssa, Mahjong Deluxe 3 on yksi parhaista vaihtoehdoista. Siinä on laaja valikoima asetteluja, mukaan lukien erityissäännöt joiden avulla pelaajat voivat voittaa käyttämällä laattojaan vakiosääntöjen noudattamisen sijaan.

Voit myös käyttää AI-vastustajaa, jos haluat pelata bottia vastaan. Lisäksi Mahjong Deluxe 3 tukee jopa neljää pelaajaa kerralla, joten voit nauttia moninpeleistä muitakin pelin ladaneita ihmisiä vastaan.

Mahjong Solitaire 2

Solitaire-fanit rakastavat Mahjong Solitaire 2:ta, koska se tarjoaa saman vanhan pelin, jonka he tuntevat ja rakastavat, mutta lisää uusia ominaisuuksia, kuten aikarajan ja saavutuksia. Valittavana on myös kaksi vaikeusastetta, joten voit haastaa itsesi voittamaan korkeamman tason haasteet. Lisäksi voit päättää tallentaa edistymisesi, jos jäät jumiin tiettyyn pulmaan.

Mahjong aika

Et ehkä usko, että Mahjong Time on erityisen jännittävä, mutta tämä peli tarjoaa muutamia ainutlaatuisia käänteitä. Voit esimerkiksi pelata soolotilaa tai kutsua ystäviäsi mukaan sopivaan otteluun. Sinut voidaan myös haastaa suorittamaan pulmia tietyn ajan kuluessa. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole paljon aikaa hukattavaksi, kun yrität päättää monimutkaisen pulman.

Mahjong Plus

Tämä on toinen hyvä vaihtoehto rentoutumiseen ja Mahjongin pelaamiseen murehtimatta voitosta tai häviämisestä. Mahjong Plus sisältää laajan valikoiman erilaisia asetteluja, joista jokaisella on ainutlaatuinen teema. Voit myös luoda mukautetun asettelun.

Mahjong HD

Tämä on ainoa peli, jota suosittelemme, jos haluat kokea Mahjongin todellisen kauneuden. Mahjong HD:n avulla voit rakentaa kauniita laattoja, jotka näyttävät upeilta kaikilla laitteilla. Upean grafiikan ja animaatioiden ansiosta tunnet olosi kotoisaksi pelatessasi peliä. On myös mahdollisuus jakaa luomuksiasi Facebookin tai Twitterin kautta.

Mahjong HD Pro

Mahjong HD Pro on samanlainen kuin pelin alkuperäinen versio, paitsi että se sisältää useita lisäominaisuuksia. Näitä ovat ajastin, tulostaulu, huipputulosluettelo ja paljon muuta. Lisäksi pelaajat voivat helposti tuoda kuvansa peliin, jotta ne näkyvät sarjoissaan.

Mistä Mahjong-sovelluksesta pidät eniten? Jos et vieläkään voi valita, voit kokeilla jokaista peliä nähdäksesi, miten ne toimivat.

undefined is not available in your country. Please try:
Mahjong Rouge: Yhteisöyhteyksien elvyttäminen Baton Rougessa
2024-06-05