May 6, 2024

Valot, kamera, toiminta: The Amazing Race Canada osuu Richmond Malliin

Avaimet takeawayt

  • Odottamaton sarja: Richmondin Parker Place -ostoskeskus muuttui The Amazing Race Canadan improvisoiduksi kuvauspaikaksi viime sunnuntaina.
  • Yhteisön buzz: Ostajat ja ruokailijat saattavat nähdä itseään uudella kaudella, mikä herättää jännitystä.
  • Kulttuurin valokeilassa: Tavanomaisen ostoskeskuksen hälinän keskellä mahjong-pelistä ruokakentällä tuli odottamaton esityksen keskipiste.

Jos huomasit viime sunnuntaina kierteleväsi Parker Placen vilkkaiden käytävien läpi No. 3 Roadilla Richmondissa, saatat olla vain viidentoista minuutin kuuluisuutesi partaalla. Syy? The Amazing Race Canadan tuotantotiimi oli kaupungissa ja muutti tavallisen ostospäivän odottamattomaksi taustaksi suositulle tosi-tv-ohjelmalle.

Valot, kamera, toiminta: The Amazing Race Canada osuu Richmond Malliin

Päivä alkoi odotuksen tunteella, kun tuotantoryhmä perusti liikkeen puolenpäivän aikaan. Ei kestänyt kauaa, kun kotkasilmäiset huomasivat The Amazing Race Canadan tunnusomaisen kokoonpanon. Show, joka asettaa joukkueet vastakkain jännittävässä kilpailussa paitsi eri puolilla maata, myös ympäri maailmaa, ja komea palkinto voittajia. Jännittävä yleisö nähtiin viimeksi CTV:n yhdeksännellä tuotantokaudella. Ohjelman paluu kuvaamiseen herätti välitöntä kohua.

Mutta se ei ollut vain kameroiden läsnäolo, joka käänsi mieltä. Täysin täyteen Parker Placen ruokakentällä avautui kohtaus suoraan kulttuurijuhlista. Kymmeniä osallistujia oli syvästi syventynyt mahjong-peliin, jossa laattojen naksahdus resonoi ruokailijoiden ja katsojien melun keskellä. Tämä kiehtova näky tallennettiin ja jaettiin laajasti Littel Red Bookissa, suositussa kiinalaisessa sosiaalisen median alustassa, mikä kiinnitti entistä enemmän huomiota päivän tapahtumiin.

Työntekijä yhdestä ruokapaikan ravintoloista kertoi: "Ampumaryhmä tuli noin kello 12 ja lähti kahdessa tunnissa. Ruokakentän keskellä lavalla oli ihmisiä, jotka pelasivat mahjongia. He eivät sulkeneet ruokakenttää kuvauksissa, niin monet asiakkaat lounasivat samaan aikaan."

Vaikka Parker Placen johto pysyi tiukkasanaisena, eivätkä kyenneet vahvistamaan kuvauksen yksityiskohtia tai sitä, oliko se todellakin The Amazing Race Canadaa varten, he jakoivat, että jakson odotetaan saapuvan televisioon heinäkuussa.

Tämä odottamaton sivellin tv-maineeseen on varmasti sekoittunut Richmondissa, ja monet odottavat innokkaasti lähetystä. Ovatko mahjong-pelaajat osa haastetta? Tai kenties värikäs tausta kisan korkean panoksen draamaan? Vain aika näyttää. Mutta yksi asia on varma: Richmond's Parker Place on kaivertanut itsensä The Amazing Race Canadan perintöön.

Onko sinulla ajatuksia tästä odottamattomasta käänteestä tai muista tarinoista Richmondissa? Ota rohkeasti yhteyttä tai jaa näkemyksesi ja vinkkisi osoitteessa [sähköpostilla suojattu]. Ja jos haluat pysyä ajan tasalla kaikesta Richmondissa, tilaamalla päivittäisen uutiskirjeemme on oikea tapa edetä.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Kulttuurien ja komedian sekoitus: "King of Mahjongin" tekeminen
2024-05-16