May 9, 2024

Tesla vahvistaa viihdettä Kiinassa verkkopeleillä ja videosisällöllä

Key Takeaways

  • Tesla julkistaa uusia auton viihdevaihtoehtoja kiinalaisille asiakkaille, mukaan lukien video- ja pelisisältöä.
  • Päivitys tuo Tesla-ajoneuvoihin Bilibilin ja Youkun internetiin yhdistetyt pelit ja videon suoratoistokanavat.
  • Tämä aloite on osa Teslan pyrkimyksiä parantaa asiakastyytyväisyyttä tärkeillä Kiinan markkinoilla.

Muutoksessa, joka mullistaa auton viihdemaailman, Tesla Inc on julkistanut suunnitelmansa laajentaa merkittävästi kiinalaiselle asiakaskunnalleen saatavilla olevaa multimediatarjontaa. Tämä parannus, joka on suunniteltu saataville ensi vuoden alussa, merkitsee autonvalmistajan ensimmäistä tutkimusta ajoneuvoissaan oleviin Internet-yhteyteen liittyviin peleihin, ominaisuus, joka varmasti lisää Teslan omistajien viileää tekijää Kiinassa.

Tesla vahvistaa viihdettä Kiinassa verkkopeleillä ja videosisällöllä

Piilaaksossa toimiva sähköajoneuvojen edelläkävijä lisää kiinalaiseen laivastoonsa kaksi videon suoratoistokanavaa: sarjakuvarikkaan Bilibili ja Alibaban tukema Youku, jolloin kokonaismäärä on neljä. Mutta ei siinä vielä kaikki – kuljettajat pääsevät pian nauttimaan kolmen nettipelin jännityksestä, mukaan lukien mahjong ja kaksi pokeriversiota, kaikki kiinalaisen tech behemothin ansiosta Tencent.

Tesla on kuitenkin kiinnostunut turvallisuudesta; nämä viihdeominaisuudet ovat käytettävissä vain, kun autot on pysäköity turvallisesti. Tämä harkittu integrointi varmistaa, että omistajat voivat turvallisesti rentoutua auton latautuessa tai pitkän työpäivän jälkeen, yhdistäen mukavuuden ja vastuun.

Tämä strateginen liike on enemmän kuin pelkkä päivitys; se on osoitus Teslan sitoutumisesta Kiinan markkinoille. Teslan 2 miljardin dollarin tehdas on toiminnassa maailman suurimmilla automarkkinoilla, joten se ei valmista vain autoja; se luo kiinalaisten asiakkaiden makuun ja mieltymyksiin räätälöityjä kokemuksia. Yrityksen kunnianhimoinen tavoite tuottaa 1 000 autoa viikossa Kiinassa vuoden 2019 loppuun mennessä on vain jäävuoren huippu.

Teslan lähestymistapa Kiinassa eroaa sen strategiasta Yhdysvalloissa, jossa se tarjoaa myös joukon pelejä ajoneuvoissaan, vaikkakaan ei ole yhteydessä Internetiin. Lisäksi Tesla on omaksunut paikallisen kulttuurin isännöimällä kilpa- ja showroom-juhlia, mikä entisestään lujittaa suhdettaan kiinalaisiin kuluttajiin.

Samalla kun Tesla tuo markkinoille Kiinassa valmistettuja autoja Shanghain tehtaaltaan, yhtiön painotus paikallisiin viihdevaihtoehtoihin korostaa sen omistautumista asiakkaiden voittamiseen näillä kiivaan kilpailun markkinoilla. Konsulttitoimiston mukaan Kiinassa myytiin marraskuuhun mennessä noin 38 700 ajoneuvoa LMC Automotive, Teslan rikastettu viihdepaketti on valmis lisäämään houkuttelevuuttaan ja lupaa yhdistelmän innovaatiota, hauskanpitoa ja turvallisuutta vaativille omistajilleen.

Tämä uraauurtava aloite heijastaa Teslan laajempaa näkemystä ajokokemuksen parantamisesta. Integroimalla huipputeknologian viihteeseen Tesla ei myy vain autoja; se tarjoaa elämäntavan, jossa jokainen matka on yhtä nautinnollinen kuin määränpää. Teslan valmistautuessa tuomaan nämä jännittävät uudet ominaisuudet Kiinaan, on selvää, että autoviihteen tulevaisuus on täällä, ja se on kiinnostavampaa kuin koskaan.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Kulttuurien ja komedian sekoitus: "King of Mahjongin" tekeminen
2024-05-16