May 5, 2024

Mahjong Soul Kan!!: Sukellus animoidun mahjongin maailmaan

Tärkeimmät takeawayt:

Mahjong Soul Kan!!: Sukellus animoidun mahjongin maailmaan
  • Mahjong Soul Kan!!, suosittuun videopeliin Mahjong Souliin perustuva anime, julkistaa uuden trailerin ja teemakappaleen.
  • Sarjan jaksot esitetään torstaisin klo 22.00 JST 25. huhtikuuta 2024 alkaen virallisella YouTube-kanavallaan.
  • Virallinen tunnari "Kankan Hime-hime" sisältää hahmojen ääninäyttelijöiden esityksiä.

Vilaus Mahjong Soul Kaniin!!

Mahjong Soul Kan!!, Mahjong Soul -videopelin odotettu verkkoanime-sovitus, on juuri pudottanut joukon jännittäviä päivityksiä faneille ympäri maailmaa. Tuoreesta trailerista, joka lupaa suuria panoksia ja sydäntä sykkiviä mahjong-otteluita, virallisen tunnuslaulunsa ja suoratoiston yksityiskohtien paljastamiseen, tämä sarja valmistautuu katsottavaksi.

Ensi-ilta on 25. huhtikuuta 2024, ja jaksot julkaistaan ​​viikoittain torstaisin klo 22.00 JST. Fanit voivat seurata koko toimintaa animen virallisella YouTube-kanavalla, mikä varmistaa maailmanlaajuisen saavutettavuuden.

Musikaalit laattojen mukaan

Sarjan virallinen tunnari "Kankan Hime-hime" herättää hahmot henkiin heidän lahjakkaiden ääninäyttelijöidensä kautta. Maaya Uchidan, Chiwa Saiton, Mariya Isen ja Ami Koshimizun äänittämät Ichihime, Miki Nikaido, Kaguyahime ja Yui Yagi antavat äänensä tähän tarttuvaan kappaleeseen ja lisäävät animeen viehätysvoimaa ja persoonallisuutta.

Kulissien takana

Mahjong Soul Kanin luova voima!! ohjaa Kazuomi Koga, joka ottaa ohjaajan, Alke-animaatiostudion ja Yostarin lisätuotannon kanssa. Ayumi Kurokawan suunnittelemat hahmot herättävät henkiin Hinako Tsubakiyaman musiikin avulla, mikä luo sävyn jännittäville mahjong-taisteluille ja sydämellisille hetkille.

Mitä odottaa

Vuoden 2022 "Mahjong Soul Pon☆" -menestyksen jälkeen Mahjong Soul Kan!! on tarkoitus jatkaa perintöä tuoreella tarinalla ja mukaansatempaavalla hahmodynamiikalla. Pelin fanit ja uudet tulokkaat voivat odottaa innolla uppoamista maailmaan, jossa strategia, taito ja vähän onnea määräävät voittajat.

Ota yhteyttä meihin

Mitä mieltä olet Mahjong Soul Kanin uusimmista päivityksistä?!!? Oletko innoissasi uudesta tunnuskappaleesta? Jaa odotuksesi ja ketä tuet tulevassa sarjassa alla olevissa kommenteissa. Aloitetaan keskustelu!

(Ensimmäinen raportoija: Anime News Network, päivämäärä)

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Kulttuurien ja komedian sekoitus: "King of Mahjongin" tekeminen
2024-05-16