April 17, 2024

Mahjong soul ja sininen arkisto yhdistävät huippuluokan yhteistyötapahtuman!

Tärkeimmät takeawayt:

Mahjong soul ja sininen arkisto yhdistävät huippuluokan yhteistyötapahtuman!
  • Sukella ainutlaatuiseen School Fes Frenzy -tapahtumaan Mahjong Soulissa, joka sisältää uutta pelattavaa ja rajoitetun ajan tarinoita.
  • Tapaa neljä ainutlaatuista Blue Archiven hahmoa, jotka tekevät loikan Mahjong Soul -universumissa.
  • Koristele hahmosi uusissa Flowery Charms -sarjan asuissa ja viimeistele pelisi rajoitetun ajan koristeilla.

17. huhtikuuta 2024 – Shanghai, Kiina – Tämä on jännittävä päivä mobiilipelien maailmassa, kun Mahjong Soul tekee yhteistyötä Blue Archiven kanssa uraauurtavaan yhteistyöhön! NEXON GAMESin kehittämä Blue Archive on luonut markkinaraon sensaatiomaiseksi Subculture RPG -mobiilipeliksi. Tämä yhteistyö on suunniteltu lumoamaan Mahjong Soul -pelaajat neljällä eksklusiivisella hahmolla, mittatilaustyönä tehdyillä yhteistyöasuilla ja ainutlaatuisilla, ajallisesti rajoitetuilla koristeilla. Lisäksi tarjolla on runsaasti runsaita tapahtumapalkintoja.

Uusi rajoitetun ajan yhteistyötapahtuma

Koulu Fes Frenzy kutsuu kaikki pelaajat ennennäkemättömään tapahtumaan, jossa yhdistyvät uudet ottelutilat ja vangitseva aikarajoitettu tarina. Perinteisestä mahjong-mekaniikasta erottuva tapahtuma esittelee Soul Punch, tila, jossa pelaajat hylkäävät kuusi laattaa peräkkäin Riichin julistamisen jälkeen, mikä lisää jännitystä ja strategiaa. Tämä rajoitetun ajan tapahtuma, joka järjestetään 16. huhtikuuta–7. toukokuuta 2024 (UTC-7), lupaa ranking-otteluita ja Soul Punch -otteluita, jotka ovat täynnä jännittäviä mahdollisuuksia ansaita kuponkeja ja saada eksklusiivisia palkintoja.

Uusia yhteistyöhahmoja

Blue Archive -universumi törmää Mahjong Soulin kanssa ja tuo neljä ainutlaatuista hahmoa tähän kiehtovaan maailmaan. Jokainen hahmo urheilullisesta Shirokosta ilkikuriseen Mutsukiin lisää rikkaan tarinan ja charmin Mahjong Soul -kokemukseen. Heidän odottamaton matkansa Mahjong Soul Shrineen lisää syvyyttä ja jännitystä ja lupaa pelaajille ihastuttavan ja mukaansatempaavan kohtaamisen.

Uusia yhteistyöasuja ja koristeita

Yhteistyö ulottuu muotiin mm Flower Charms -sarja, valikoima tyylikkäitä qipao-asuja neljälle vierashahmolle. Näiden tyylikkäiden asujen lisäksi pelaajat voivat parantaa pelikokemustaan ​​eksklusiivisilla, rajoitetun ajan koristeilla, kuten Winning, Riichi, Riichi Bet, Tile Back ja Tablecloth. Nämä lisäykset eivät vain rikasta visuaalista vetovoimaa, vaan myös pelin mukaansatempaavaa kokemusta.

Seuraa Mahjong Soulia ja Blue Archivea

Älä jää paitsi päivityksistä! Seuraa virallisia Mahjong Soulin ja Blue Archiven kanavia pysyäksesi ajan tasalla tästä jännittävästä yhteistyöstä ja muusta. Olipa se sitten heidän virallisen kotisivunsa, Discordin, X:n, Facebookin, YouTuben tai Twitchin kautta, siellä on runsaasti tutkittavaa sisältöä ja yhteisöä.

Tietoja Blue Archivesta

NEXON GAMESin kehittämä ja maailmanlaajuisesti marraskuussa 2021 lanseerattu Blue Archive on nopeasti tullut rakastettu roolipeli. Se tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen sekoituksen arjen ihmeitä ja mukaansatempaavaa roolipelimekaniikkaa. Lisätietoja tästä lumoavasta maailmasta on heidän virallisella verkkosivustollaan.

Tietoja Yostar Gamesista

Vuonna 2014 perustettu Yostar Games on noussut johtavaksi julkaisijaksi ja kehittäjäksi erityisesti animepelien genressä. Tokiossa ja Shanghaissa sijaitsevan Yostar Gamesin tehtävänä on hallita globaalia pelimaailmaa.

Mahjong Soulin ja Blue Archiven yhteistyö on enemmän kuin pelkkä tapahtuma; se on pelaamisen, tarinankerrontamisen ja yhteisön juhla. Liity School Fes Frenzyyn ja uppoudu maailmaan, jossa strategia, kauneus ja toiminta kohtaavat!

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Kulttuurien ja komedian sekoitus: "King of Mahjongin" tekeminen
2024-05-16