May 8, 2024

Juhlistamme AANHPI Heritage Month: A Deep Dive with Shondaland's Finest

Shondalandissa juhlimme virstanpylväitämme ja pohdimme matkaa, joka on johdattanut meidät nykyiseen paikkaan. Tuotoksemme heijastelevat monipuolista maailmaamme, jossa elämme, saavutuksen on mahdollistanut uskomaton lahjakkuus, jonka kanssa meillä on ollut onni työskennellä vuosien varrella. Tänä aasialaisamerikkalaisen, syntyperäisen havaijilaisen ja tyynenmeren saarten perintökuukautena nostamme valokeilassa yhteisömme AANHPI-tähdet ja tutkimme heidän henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan ja kulttuuritaustaansa.

Juhlistamme AANHPI Heritage Month: A Deep Dive with Shondaland's Finest

Tärkeimmät takeawayt:

  • Shondaland-tuotannot ovat heijastus monimuotoisesta maailmasta, jossa elämme, kiitos sen näyttelijöiden edustamien lukemattomien kulttuurien.
  • Näiden näyttelijöiden henkilökohtainen tausta ja kulttuuri lisää syvyyttä ja aitoutta heidän esittämiinsä hahmoihin.
  • AANHPI-perintökuukauden viettäminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua AANHPI-lahjakkuuksien runsaisiin kulttuurikokemuksiin Shondalandissa.

Juhlan hengessä tapasimme "Greyn anatomian" tähden, jonka elämäntarina on yhtä värikäs kuin hänen roolinsa. Tämä Costa Ricassa kiinalaiseen karibialaiseen perheeseen syntyneen näyttelijän matka monikulttuurisesta kasvatuksesta tutuksi tulemiseen ohjelmissa, kuten "Glee" ja elokuvissa, kuten "Everything Everywhere All at Once", on vain inspiroiva.

Miten lapsuutesi vaikutti siihen, kuka olet tänään?

Kasvoin kiinalaisessa karibialaisessa yhteisössä Costa Ricassa, ja olin jo pienestä pitäen uppoutunut kulttuurien sekoitukseen. Motto "pura vida", joka tarkoittaa "puhdasta elämää", vaikutti syvästi näkemykseeni elämästä ja korosti sopusoinnussa luonnon ja yhteisön kanssa elämisen tärkeyttä.

Voitko jakaa perheen suosikkiperinteen?

Ruoka ja perhejuhlat olivat keskeisiä lapsuudessani. Mahjongin pelaaminen näiden tapaamisten aikana oli vaalittu perinne, joka tarjosi ilon ja juhlan tunteen, joka toi kaikki lähemmäksi toisiaan.

Mitkä olivat suosikkiohjelmiasi ja -kirjojasi kasvaessasi?

"Knight Rider" ja "Fresh Prince of Bel-Air" olivat porttini amerikkalaiseen kulttuuriin tarjoten paitsi viihdettä myös arvokkaita oivalluksia omastani poikkeavaan maailmaan. "Alkemisti" oli keskeinen kirja, joka resonoi minulle ja muokkasi näkemystäni elämästä ja kohtalosta.

Mitä olet oppinut vanhemmiltasi?

Vanhempani opettivat minulle rehellisyyden arvon, muiden auttamisen tärkeyden ja viisauden elää kohtuudella nähdäkseni jokaisen tilanteen molemmat puolet selkeästi. Nämä periaatteet ovat ohjanneet minua koko elämäni ja urani ajan.

Murtautuminen alalle: Millainen oli kokemuksesi?

Astuessani viihdeteollisuuteen tietämättäni sen toiminnasta, luotin intohimoani suorituskykyyn ja vanhempieni opetuksiin navigoidakseni polkuni. Ammattitanssijana aloittaessani sain arvokkaita opetuksia jokaisesta työstä ja kehitin vähitellen taitojani ja ymmärrystäni alasta.

Itsesi näkeminen ruudulla ensimmäistä kertaa on varmasti ollut ikimuistoinen. Voitko kuvailla tuota kokemusta?

Ensimmäinen esiintymiseni näytöllä oli niin ohikiitävä, että minulla oli tuskin aikaa käsitellä sitä. Kyse oli kuitenkin vähemmän paljastamisesta vaan enemmän siitä, että vanhempani saivat ylpeitä, ja se sai minut etsimään rooleja, jotka antaisivat minulle mahdollisuuden näyttää kykyni todella esille.

Mistä olet ylpein urallasi tähän mennessä?

Olen ylpeä rakentamistani suhteista ja hahmoista, joita minulla on ollut mahdollisuus tutkia. Kemian löytäminen hahmon kanssa on yhtä tärkeää kuin kemian löytäminen muiden näyttelijöiden kanssa, mikä mahdollistaa autenttisemman ja mukaansatempaavamman kuvauksen.

Tämä haastattelu tarjoaa vain vilauksen rikkaaseen kokemukseen ja kulttuuritaustoihin, jotka rikastavat Shondaland-yhteisöämme. Kun juhlimme AANHPI-perintökuukautta, meitä muistutetaan monimuotoisuuden kauneudesta ja voimasta sekä tarinoista, jotka yhdistävät meitä kaikkia.

Mia Brabham Nolan, Shondalandin henkilökunnan kirjoittaja, vangitsee kauniisti nämä tarinat ja kutsuu lukijoita syvemmälle AANHPI-lahjakkuuksien elämään ja kulttuureihin, jotka tekevät esityksistämme niin läheisiä ja rakastettuja. Seuraa hänen matkaansa ja löydä lisää tarinoita, jotka juhlistavat viihteen maailman perintöä ja monimuotoisuutta.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Kulttuurien ja komedian sekoitus: "King of Mahjongin" tekeminen
2024-05-16